Un miliardar chinez i-a cumpărat căţeluşei sale opt telefoane iPhone 7s

Data publicării:
coca cropuit

Wang Sicong, fiul unui miliardar chinez, i-a cumpărat căţeluşei sale Coco, un exemplar din rasa malamut de Alaska, opt telefoane iPhone 7s, cel mai recent model lansat de compania Apple, informează cnn.com.

catelusa cropuita

FOTO: Daily Mail

Fanii Apple au stat la cozi uriaşe în întreaga Chină, săptămâna trecută, pentru a putea să cumpere cel mai recent model de iPhone, în timp ce alţi cumpărători chinezi au încercat să introducă fraudulos în China continentală telefoane achiziţionate din Hong Kong, potrivit News.ro.

Însă există cel puţin un utilizator de iPhone care nu a avut absolut niciun motiv de îngrijorare: căţeluşa Coco, o femelă de malamut de Alaska.

Stăpânul lui Coco, Wang Sicong, fiul miliardarului chinez Wang Jianlin, a cărui avere este estimată la 30 de miliarde de dolari, i-a cumpărat lui Coco un număr de opt telefoane iPhone 7 s în ziua lansării oficiale a acestui model pe piaţa chineză, potrivit unor fotografii publicate pe contul pe care căţeluşa îl deţine pe reţeaua de socializare Weibo - echivalentul platformei Twitter în China.

„Nu înţeleg toate acele mesaje prin care oamenii se laudă pe reţelele de socializare. Care este scopul vostru? Nu mă provocaţi!”, se afirmă în mesajul care însoţeşte fotografiile.

coca cropuit

 

FOTO: Daily Mail

În China, un iPhone 6 costă 6.988 de yuani (1.047 dolari), iar cel mai mare model dintre telefoanele Apple, iPhone 7 Plus, costă 7.988 de yuani (1.197 dolari).

Nu este pentru prima dată când Wang Sicong o răsfaţă de căţeluşa Coco în acest fel. 

În 2015, el a generat un val de indignare în China, după ce a publicat pe reţelele de socializare fotografii în care Coco poartă două ceasuri Apple cu brăţări scumpe, în valoare de 37.000 de dolari.

Malamutul de Alaska este una din rasele canine cele mai vechi şi mai pure din punct de vedere genetic pe linia descendenţei din lupul ancestral. Analizele ADN au dovedit că aceşti câini au fost domesticiţi în urmă cu aproximativ 4.500 de ani.

Wang Sicong face parte din „fu'erdai”, un termen care desemnează tinerii din a doua generaţie de îmbogăţiţi ai Chinei - fiii şi fiicele unor magnaţi care se laudă cu stilul lor de viaţă decadent.

Poreclit „soţul naţiunii” pentru statutul lui neoficial de ”cel mai dorit burlac al Chinei”, Wang Sicong a fost de mai multe ori criticat în mass-media pentru felul excesiv în care se laudă cu bogăţia lui.

Anul trecut, agenţia de presă oficială Xinhua a publicat un articol extrem de critic la adresa lui Wang, pe care l-a acuzat că „pătează puritatea poporului chinez” şi i-a avertizat pe tinerii chinezi, cerându-le să nu copieze „vedetele arogante şi grosolane”.

Acel articol a fost publicat după ce Wang a făcut furori în presa centrală chineză, spunând că singurul lucru care îl interesează atunci când îşi caută o iubită potenţială este mărimea sânilor acesteia. Agenţia Xinhua l-a acuzat pe Wang de faptul că are ”o arongaţă de tipul Berlusconi”.

Criticile generate de acel scandal din presă au devenit atât de puternice, încât tatăl lui Wang a apărut pe postul naţional de televiziune pentru a vorbi despre aceste controverse şi a dat vina pe „şcolarizarea occidentală” a fiului său.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri