Cursul de somn, noua idee a unei companii de fitness. Cât plătesc lunar participanții

Data publicării:
Somn
Shutterstock/Stock-Asso

O companie de fitness din Marea Britanie a venit cu o idee pentru cei care nu se odihnesc suficient: un curs de dormit, intitulat Napercise, care le promite participanților 45 de minute de somn neîntrerupt, scrie The Telegraph.

Somn
Shutterstock/Stock-Asso

Cursul durează o oră, iar în primele 15 minute, participanții sunt ajutați să se relaxeze cu ajutorul unor tehnici de masaj și întinderi, prin care să scape de stres și să intre într-o stare de somnolență.

Compania de fitness a pregătit sălile de somn, care sunt dotate cu paturi, temperatura este controlată, iar participanții sunt înconjurați de sunete relaxante din natură. Pentru a se înscrie, doritorii trebuie să completeze un formular online. Prețurile pentru un abonament la sală variază între 11o și 130 de euro și, cel mai probabil, participanții vor trebui să aibă un abonament activ pentru a se putea înscrie.

Studiile arată că sunt puțini cei care reușesc să doarmă 8 ore pe noapte, iar oboseala este pronunțată mai ales în cazul noilor părinți. Dintre aceștia, 86% suferă de epuizare, în condițiile în care 26% spun că nu dorm mai mult de cinci ore pe noapte.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri