FRUMUSEŢEA SE ÎNVAŢĂ. Beneficiile cuarţului roz în tratarea tenului

Data publicării:
29112012 20cuart 20roz-35896

Andreea Hălău, terapeut, spune că tratamentul de îngrijire care folosește cuarț roz hidratează, dă luminozitate tenului și îl calmează. Tenul rămâne luminos, curat și proaspăt.

Ca în orice tratament cosmetic, primul pas este curățarea tenului. Se folosește un lapte demachiant cu trandafiri, care se îndepărtează cu ajutorul unui prosop cald. Acesta ajută la deschiderea porilor, iar tenul este pregătit pentru al doilea pas al tratamentului: aplicarea unei măști calmante cu argilă și alge verzi. Timp de 10 minute, cât acționează, se poate beneficia de un masaj.Masajul scalpului, de pildă, este foarte relaxant și e binevenit după o zi agitată.

Îndepărtăm masca tot cu prosop cald, iar apoi urmează masajul cu cristale de cuarț roz. Se aplică un ulei de măceșe, iar atingerea pielii cu cristalele de cuarț roz reechilibrează întreg sistemul limfatic. Masajul cu pietrele de cuarț durează câteva secunde. Este un masaj de relaxare și detensionare, care ajută la îmbunătățirea tonusului.

Urmăriți demonstrația în materialul video atașat și urmăriți rubrica „Frumusețea se învață” din emisiunea „Digimatinal”, difuzată de luni până vineri de la 7.00 la 10.00..

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri