Monica Pop: Caz fără precedent. Medicii operează un copil care şi-ar putea pierde un ochi, deşi mama a refuzat intervenţia

Data publicării:
doctori operatie marie curie

„Este un caz fără precedent. Copilul acesta s-a înţepat în ochi cu o sârmă, duminică, este în pericol să-şi piardă ochiul, în schimb mama lui, plecată la muncă în străinătate, sună continuu, cerând să nu fie operat. Cu toate acestea, medicii ignoră refuzul mamei şi vor opera copilul, în speranţa că îi vor mai putea salva ochiul", a spus managerul Spitalului Clinic de Urgenţe Oftamologice, notează Mediafax.

Monica Pop a precizat că băiatul a fost adus la spital de o rudă, întrucât tatăl copilului este condamnat şi încarcerat pentru crimă.

Băiatul nu are acte de identitate, motiv pentru care întreaga intervenţie va fi suportată de Spitalul Clinic de Urgenţe Oftamologice, aceasta neputând fi decontată de Casa de Asigurări de Sănătate, întrucât copilul nu are CNP. Managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice atrage atenţia asupra faptului că în ultima săptămână au ajuns la spital trei copii cu răni la ochi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri