REZULTATE FINALE REZIDENȚIAT 2014. Rezidenţii care au obţinut punctaj de promovare trebuie să-și aleagă locul, postul sau centrul de pregătire

Data publicării:
examen rezidentiat -Mediafax Foto-Elvira Gheorghita

 

Alegerea locurilor, a posturilor şi a centrelor de pregătire pentru rezidenţii care au obţinut punctaj de promovare se va desfăşura marţi 2 decembrie, în intervalul orar 9.00-21.00, urmând ca locurile rămase disponibile la finalul zilei să fie distribuite a doua zi, miercuri.

Informaţiile privitoare la locul de desfăşurare ale alegerilor vor fi afişate pe paginile web ale universităţilor. La alegerea locului/postului, candidaţii se vor legitima cu un act de identitate în termen de valabilitate. Cei care nu pot fi prezenţi, pot delega un împuternicit care se va prezenta cu propriul act de identitate şi cu actul notarial de împuternicire. Procura notarială va fi reţinută ca dovadă de către comisia de repartiţie.

Candidaţii sau împuterniciţii acestora care au ales loc/post în specialitate, vor primi adeverinţă şi vor semna pentru locul ales într-un tabel ce va cuprinde: poziţia candidatului în clasificarea definitivă, numele candidatului, punctajul obţinut, locul/postul ales în specialitatea dorită şi centrul universitar de pregătire.

Candidaţii medici specialişti sau primari care aleg loc sau post în urma promovării concursului de rezidenţiat, vor semna şi un angajament de plată, cu privire la cuantumul taxei de pregătire pentru cea de a doua specialitate.

Prezentarea la nivelul direcţiilor de sănătate publică din centrele universitare alese, respectiv la unitatea sanitară care a scos postul la concurs, pentru încheierea contractelor individuale de muncă pe durată determinată/nedeterminată, se va face în perioada 8 decembrie-15 decembrie 2014, inclusiv. Stagiul de pregătire în specialitate începe la data de 01 ianuarie 2015.

Rezultatele finale ale candidaților care au susținut concursul de rezidențiat, duminică 23 noiembrie 2014, în cele 6 centre universitare o puteți găsi AICI

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri