Scuze din partea doctoriţei care a schimbat garda la Braşov, după ce o bătrână a murit 

Data publicării:
doctorita brasov

„Eu am o problemă medicală gravă, nu minoră, am o tumoră pe coloana vertebrală. Durerea îţi întunecă judecata. Ştiu că am greşit, pentru că colega aceea pe care am reuşit să o chem nu este pe lista oficială de gărzi, dar este o persoană extrem de competentă, membră a Colegiului Medicilor, face gărzi în alte spitale. Voi fi pedepsită categoric, conform legii, pentru că nu am respectat regulamentul de ordine internă a spitalului în legatură cu schimbul de gardă”, a declarat Eva Ionel, medicul care a cedat garda.

O bătrână lăsată să plece dintr-un spital brașovean pe propria semnătură a fost găsită moartă

Medicul a dat explicaţii astăzi în faţa Comisiei de Disciplină a Spitalului Judeţean din Braşov şi urmează să fie audiat şi de Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii, care este aşteptat la Braşov, unde va ancheta schimbul de gardă.

Se vor face audieri şi în legătură cu transportul necorespunzător al pacienţilor între spitale, după ce jurnaliştii au surprins imagini în care se vede cum doi pacienţi coboară dintr-o Dacia Break din spatele maşinii, unde, de obicei, este loc pentru o singură targă.

Doi pacienţi înghesuiţi pe o targă, transportaţi cu o Dacie Break din anii '80

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri