Theta Healing, terapie prin meditație. Metoda promite vindecarea unor boli și dezvoltare personală și profesională

Data publicării:
theta healing

„Când îţi faci exercițiul, îţi schimbi convingerea, te duci şi dormi şi a doua zi când te trezeşti vezi altfel ziua respectivă”, spune Cătălin.

Aceasta este starea de spirit a unui grup de oameni care tocmai au terminat un curs de Theta Healing.

E o tehnică de meditaţie simplă, în care înveţi să îţi linişteşti creierul pentru a accesa frecvenţele theta ale creierului, iar lucrul acela îţi dă acces la subconştientul tău”, explică Andreea Filip, trainer Theta Healing.

În timpul zilei, creierul nostru se află in starea beta. Mintea este concentrată, neuronii fac conexiuni rapide şi astfel apar ideile.

Pentru a schimba anumite concepţii este nevoie ca cel care practică această terapie să intre în starea Theta. În această stare activitatea creierului scade aproape până la nivelul somnului. Dar pentru a ajunge aici este nevoie de meditaţie.

Aceasta e diferența între a încerca să schimbi ceva în mod conștient și a lucra cu subconștientul. Când schimbi ceva conștient, cumva lupți împotriva programelor din fundal. Astfel încât viaţa începe să arate ca o sinusoidă. Când sunt, când nu sunt şi începem să avem convingeri duale”, mai spune trainerul.

Un alt lucru pe care cei care practică Theta Healing susţin că este posibil este vindecarea bolilor. Iar primul trainer din Romania care a făcut acest lucru este medicul Mircea Ioan Popa, care timp de 18 ani a fost neurochirurg.

La un moment dat, oameni care, tehnic vorbind, au fost supuşi unei operații perfecte plecau pe targă direct la morgă. Alţii, în urma accidentelor, veneau cu capetele sfărâmate şi ziceam nu mai trăieşte. După 4-5 ani veneau la control. Deci nu există o logică şi o raţiune pământeană cine moare, cine trăieşte, cine se vindecă, cine nu se vindecă şi atunci am început să mă gândesc că există altceva”, afirmă dr. Mircea Ioan Popa, profesor certificat Theta Healing.

Cât costă o ședință de theta healing și ce probleme se pot rezolva cu ajutorul acestei terapii aflați duminică, de la ora 13.30, la emisiunea „Tinerețe fără bătrânețe”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri