Un spital din România, premiat la Londra

Data publicării:
spital hol oameni

 

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București a primit la Londra, în cadrul Achievements Forum, premiul "Cel mai bun spital" iar managerul unității, Dan Mircea Enescu, a primit premiul "Cel mai bun manager".

Potrivit unui comunicat de presă al unității medicale, nominalizarea a fost făcută la categoria "Inovație în sănătate și management public", scrie Agerpres.

La această categorie au fost nominalizate instituțiile și companiile publice, precum și profesioniști din domeniu care s-au remarcat prin rezultate deosebite prin: atragerea de fonduri pentru modernizarea anumitor secții, spitale și clinici publice, implementarea de programe naționale pentru diferite afecțiuni în beneficiul pacienților, dezvoltarea educației medicale a specialiștilor prin diverse programe - acțiuni științifice, dar și rezultate medicale excepționale precum transplanturi, intervenții chirurgicale etc.

„Academicianul Dan Mircea Enescu a primit din partea „Comitetului Socrate” premiul internațional "Cel mai bun manager" din domeniul sanitar. Aceasta este o recunoaștere a excelentei reputații, a experienței profesionale remarcabile (oferirea de metode de tratament sigure și eficiente) și a managementului de succes. În virtutea acestei nominalizări, acad. Dan Mircea Enescu va figura în "Almanahul Socrate", pe siteul EBA (http://www.summitofleaders.co.uk/en/)”, se arată în comunicatul de presă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri