A doua zi a Festivalului Untold: Zece participanţi la urgenţe, peste 300 au primit îngrijiri la punctele de prim ajutor

Data publicării:
untold fb

„Situaţia a fost oarecum asemănătoare cu cea din prima zi. Am avut în ultimele 24 de ore peste 300 de persoane care ne-au solicitat ajutorul, dintre care zece au ajuns la UPU. Nu au fost cazuri grave care să necesite internare, majoritate fiind persoane care se plângeau de stări de rău din cauza consumului de alcool sau persoane care au suferit luxaţii ori lovituri”, a declarat Vicenţiu Rendeş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj.

De asemenea, poliţiştii i-au amendat pe cei care au încercat să sară gardurile ce delimitează perimetrul festivalului, dar şi pe comercianţii fără autorizaţie.

„Nu am mai avut acte de sesizare cu privire la deţinere de substanţe interzise, dar în schimb am aplicat 11 avertismente şi opt sancţiuni în cuantum de 3.300 de lei pentru pătrundere ilegală şi injurii. A mai fost dată o sancţiune de 500 de lei şi patru avertismente scrise pentru comerţ ilicit unor persoane care comercializau porumb fiert fără a avea autorizaţie”, a spus Marius Ardelean, purătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă din Inspectorarul de Jandarmi Cluj.

În cea de-a doua zi a Festivalului Untold, pe scena principală au urcat artişti de renume internaţional precum Scooter, Tujamo sau Hardwell, care au făcut spectacol până la răsăritul soarelui.

Sâmbătă seară, headliner este DJ-ul olandez Armin van Burren, care vine pentru al doilea an consecutiv la Untold. Un moment inedit va fi reprezentat de concertul lui Kristian Nairn, mult mai cunoscut publicului larg pentru cariera sa actoriceasă şi în special pentru interpretarea persoanjului Hodor, în producţia „Urzeala Tronurilor”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri