Muzica din „Game of Thrones”, prezentată într-un turneu nord-american

Data publicării:
Game of Thrones

 

Amânarea următorului sezon al îndrăgitului serial de televiziune i-a determinat pe producătorii show-ului să ofere fanilor dezamăgiţi un motiv de consolare şi au organizat pentru ei un turneu muzical - „Game of Thrones Live Concert Experience”, potrivit News.ro.

Această producţie muzicală a fost anunţată, luni, prin intermediul unei parade spectaculoase, ce a avut loc pe Sunset Boulevard din Los Angeles. Ramin Djawadi, compozitorul coloanei sonore a serialului „Game of Thrones”, va aduce regatul fictiv Westeros la viaţă, într-un concert inedit, ce va dispune de o scenografie extravagantă şi prezentări originale ale unor ţinuturi şi regiuni din popularul serial TV.

„Va fi o experienţă captivantă”, a spus Ramin Djawadi. ”Ne vom construi propria scenă, iar aceasta va oferi o vedere la 360 de grade, pentru ca spectatorii să vadă din orice loc al arenelor. Va fi o experienţă vizuală minunată”, a adăugat el.

Ramin Djawadi a compus memorabila temă muzicală de pe coloana sonoră a serialului „Game of Thrones” şi muzica pentru toate scenele esenţiale în care apar personajele principale din show-ul TV, precum Arya Stark, Jon Snow şi Daenarys Targaryen.

„Game of Thrones Live Concert Experience” va include elemente de animaţie şi decoruri mecanice, iar acestea vor reprezenta cadrul geografic pentru fiecare dintre cele 7 regate ce compun Westeros. De asemenea, show-ul muzical va include o orchestră, un cor şi reprezentaţii muzicale solo.

La evenimentul de luni, organizat la Los Angeles, a fost prezent şi actorul Isaac Hempstead-Wright, interpretul personajului Bran Stark în serialul ”Game of Thrones”. El a participat alături de compozitorul Ramin Djawadi, luni seară, la o sesiune de întrebări-răspunsuri cu fanii acestei producţii de televiziune.

Turneul „Game of Thrones Live Concert Experience”, care va fi pus în scenă în 28 de oraşe din Statele Unite şi Canada, va debuta cu un show în Kansas City, în Missouri, pe 15 februarie 2017 şi se va încheia cu o reprezentaţie în Portland, Oregon, pe 2 aprilie 2017.

Ramin Djwadi este cunoscut pentru tema muzicală a serialului „Game of Thrones”, o partitură dramatică, creată de compozitorul germano-iranian cu ajutorul unei orchestre simfonice, care interpretează o muzică plină de emoţie, ce sporeşte dramatismul scenelor prezentate în acest serial. El a compus coloanele sonore şi pentru alte filme şi seriale TV, precum „Iron Man”, „Person of Interest” şi „Prison Break”.

„Urzeala Tronurilor” este un serial de televiziune produs de HBO sub forma unei fantezii medievale, pe baza romanelor scrise de George R. R. Martin în seria ”Cântec de gheaţă şi foc”. Serialul prezintă aventurile dramatice şi intrigile la care participă membrii familiilor Stark, Lannister, Baratheon şi Targaryen, care vor să cucearască Tronul de Fier din regatul Westeros.

Serialul a devenit un veritabil fenomen social, fiind extrem de apreciat de telespectatori pentru interpretările actorilor, complexitatea personajelor, evoluţia firului narativ şi decorurile spectaculoase. „Urzeala tronurilor” a câştigat şi numeroase trofee importante, inclusiv 26 premii Emmy.

La rândul lor, cărţile din seria „Cântec de gheaţă şi foc” s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial şi au fost traduse în 45 de limbi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri