5.000 de titluri noi şi reduceri de peste 50% la Bookfest

Data publicării:
carti bookfest

Peste 200 de edituri, 5.000 de titluri noi şi reduceri de peste 50%. Toate acestea îi aşteaptă pe cititori la ediţia din acest an a Salonului de Carte Bookfest.

300 de evenimente, incluzându-le aici şi pe cele ale invitatului de onoare Polonia. Au oferit disconturi semnificative care merg până la 80%”, spune Mihai Mitrică, directorul executiv al Asociaţiei Editorilor din România.

Cea mai aşteptată carte a momentului pare să fie „Putin. Biografia interzisă", de Stanislav Belkovski. Va fi lansată în premieră în România, sâmbătă, la Bookfest. Prefaţa cărţii este semnata de jurnalistul Emil Hurezeanu.

Cartea a fost interzisă în Rusia. E scrisă de un autor rus care până acum, câtiva ani era în cercurile de apropiaţi ale preşedintelui Putin. Îl descrie pe Putin aşa cum, probabil, nimeni nu şi-ar dori să fie descris”, spune Roxana Petrescu, PR managerul editurii care lansează cartea.

Un alt volum mult aşteptat este „Drumul spre Casă". Este prima carte dedicată celui mai tânăr membru al Casei Regale, Principele Nicoale, care este prezentat în dialog cu istoricul Lucian Filip Iorga.

În cadrul Salonului de Carte este organizat şi Bookfest Junior. Aici copiii pot participa la ateliere de lectură, desen, teatru şi scriere creativă. Iar, părinţii se pot bucura de reduceri.

Fiecare al 25-lea client primeşte un voucher de valoarea cărţilor cumpărate, acum câteva minute am sărbătorit primul câştigător”, spune Raluca Tărnăuceanu, coordonatorul unei edituri.

La ediţia precedentă, aproximativ 95.000 de persoane au vizitat Salonul Internaţional de Carte Bookfest.

Jurnalistul Emil Hurezeanu, care va fi moderator al dezbaterii de la lansarea cărții „Visuri și secrete” a soției fostului președinte polonez Lech Walesa, Danuta Walesa, a vorbit în această seară la Digi24 despre această carte și despre Bookfest 2014. Urmăriți declarațiile sale în materialul video atașat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri