DĂ-TE LA O CARTE. Radu Paraschivescu recomandă „Sutton” de J.R. Moehringer

Data publicării:
PARASCHIVESCU 20.12

J.R. Moehringer a ajutat la scrierea autobiografiei lui Andre Agassi, „Open”, apărută la editura Publica. Aceeași editură Publica scoate romanul „Dulcele bar”, un roman care „i-a curentat” pe mulți cititori și iubitori de proză, chiar creatori de proză, inclusiv pe Ștefan Agopian, Radu Cosașu sau Filip Florian. Toți au scris elogios despre această carte.

Cea mai nouă carte apărută pe piață sub semnătura lui J.R Moehringer a fost scoasă de editura Pandora M: o carte biografică, „Sutton”. E o carte care cred că ar trebui citită într-o zi, spune Radu Paraschivescu. E o carte care vă va absorbi, scrisă trepidant, scrisă galopant, tradusă de Paul Slayer Grigoriu, o traducere vioaie, entuziastă, febrilă, cu anumite scăpări, dar în general o traducere OK.

Înainte de apariția cărții lui Moehringer, Sutton și-a scris o autobiografie care se chema „Unde se află banii”. E cunoscută întâmplarea - la unul dintre procese, judecătorul îl întreabă: „Păi bine, de ce jefuiai bănci?”, „Păi acolo se țin banii”, ar fi răspuns el.

Sutton iese din șabloane. Este foarte curtenitor. Este iubit și în timp ce jefuiește bănci, dar și la eliberare. De ce, aflați de la Radu Paraschivescu, din materialul video de mai sus.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri