Emil Hurezeanu şi-a lansat cartea "Pe trecerea timpului" la Târgul de Carte Gaudeamus

Data publicării:
21.11 hurezeanu

Emil Hurezeanu, ambasadorul României în Germania : Nu poţi scrie despre ceva ce se întâmplă azi, fără legătură cu trecutul.

În volumul "Pe trecerea timpului", Emil Hurezeanu a adunat articole publicate în ultimele două decenii, plus texte rostite la radio sau în conferinţe.

Emil Hurezeanu, ambasadorul României în Germania: Cel mai util ar fi pentru mine ca această carte să trezească interese pentru oamenii neinteresati pana acum de ce li s-a intamplat şi de ce li se întâmplă. Asta mi se pare mai important decat nostalgia noastră, în legătură cu timpurile "pe trecute".

În paginile cărţii, diplomatul face o analiză a celor mai importante evenimente care au avut loc în România, dar şi dincolo de graniţele ei.

Andrei Pleşu, filosof :  Această carte îl face pe Emil Hurezeanu ceea ce e el de fapt. E o şcoală de jurnalism în el însuşi. Sunt pagini pline de subtilitate analitică, pline de umor, de o mare expresivitate.

Luca Niculescu, realizator Digi24 : E pentru cei care sunt interesati de România, dar nu doar de România. Întotdeauna, ce e pus aici e pus in context. Vorbim despre istoria mare, are mereu o poveste, o anecdotă cu care sa ilustreze această istorie. Destinul mic care se impleteste cu destinul mare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri