Expert în securitate, despre demisia lui G. Maior din fruntea SRI: „Era pe o listă foarte scurtă de viitori prim-miniştri ai României”

Data publicării:
HARI

Realitatea este că domnul Maior este suficient de pregătit ca să joace un rol în politica românească, nu îl pierdem, nu dispare undeva. Dacă va ajunge prim-ministru rămâne de văzut. După mandatul dânsului se vede siguranţa României. România este un stat sigur, dar nu atât de sigur ca să fie membru al Spaţiului Schengen”, a spus Hari Bucur.

Acesta a precizat că este de părere că George Maior a luat decizia de a-şi da demisia înainte de a face declaraţiile despre „Legea Big Brother”. „Va rămâne în scenă, îl cunosc personal, e un om care va conta în viaţa politică şi socială, fără dubiu. Toţi foştii directori de servicii secrete, indiferent de care, ori au revenit în viaţa politică, ori au trecut într-un fel în societatea civilă. Ei au şi o influenţă pe care şi-o menţin asupra contactelor, asupra celor cu care au colaborat, o bună parte din activitatea SRI este cea legislativă despre care vorbim”, a completat Hari Bucur.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri