Madonna vrea să înfieze încă doi copii din Malawi

Data actualizării: Data publicării:
madonna si sean penn 1

Cântăreața pop americană Madonna a depus o cerere pentru adoptarea a doi copii din Malawi, țară din care aceasta a mai adoptat un băiat și o fată, informează miercuri AFP citând surse judiciare.

madonna si sean penn 1

''Tribunalul studiază o cerere pentru a determina dacă Madonna poate adopta sau nu doi copii'', a indicat pentru AFP Mlenga Mvula, purtător de cuvânt al tribunalului din Lilongwe. ''Procedura de adopție necesită o hotărâre judecătorească'', a completat acesta fără însă a oferi informații cu privire la identitatea copiilor și date despre orfelinatul de unde provin aceștia.

Potrivit media locale, Madonna s-a prezentat personal miercuri la tribunalul din Lilongwe, alături de doi copii mici, spre a fi audiată, informează Agerpres.ro.

Vedeta a sosit în Malawi la bordul unui avion privat și s-a cazat într-o locație situată în afara capitalei, mai arată media locale, potrivit AFP.

Madonna a adoptat din Malawi un băiat, David Banda, în 2006, și o fată, Mercy James, în 2009.

Vizitele regulate ale cântăreței în această mică țară africană săracă au făcut, de-a lungul timpului, subiectul unor controverse. În 2013, șeful statului de la acea vreme, doamna Joyce Banda, a acuzat tratamentul preferențial acordat cântăreței, după părerea sa, în mod nejustificat și i-a suspendat statutul de VIP. După instalarea noului președinte, Peter Mutharika, lucrurile s-au îmbunătățit, acesta afirmând că guvernul țării sale va fi ''întotdeauna recunoscător pentru pasiunea pe care o manifestă Madonna pentru Malawi''.

Madonna a întemeiat în 2006 fundația ''Raising Malawi'' care susține că a plătit milioane de dolari pentru finanțarea orfelinatelor și a altor instituții pentru protecția copiilor din Malawi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri