PASTILA DE CULTURĂ. Parov Stelar susţine un concert la Arenele Romane

Data publicării:
pastila 140617

Parov Stelar, la Arenele Romane

Începem weekendul cu o petrecere marca Parov Stelar! Artistul revine în ţara noastră însoţit de trupa sa, pentru promovarea noului album, „The Burning Spider“. Fanii sunt aşteptaţi la Arenele Romane de la ora 19:00.
Marcus Fuereder sau Parov Stelar este considerat fondatorul stilului “Electro Swing”.Cu peste 1 milion de fani pe Facebook și peste 100 milioane de vizualizări pe Youtube, piesele Parov Stelar au fost selectate în peste 700 de compilații şi au fost redate în reclame la produse Premium, aducându-i artistului 7 premii Amadeus. Noul material discografic plimbă formația pe întreg mapamondul, din Australia și Noua Zeelandă în toată Europa.
Wax Tailor, Golan și Oktopus vor urca pe scenă în deschiderea show-ului de la Bucureşti a celui mai de succes artist austriac. Parov Stelar are la activ peste 600 de spectacole live pe toate scenele lumii.

Concert acustic Grimus, la Grădina cu Filme

Trupa Grimus susţine un concert acustic la Grădina cu Filme din Capitală, astăzi, de la ora 20:30. Cu peste 10 ani de carieră, formaţia a reuşit să se facă remarcată în zona underground şi a devenit una dintre trupele de referinţă în rock-ul alternativ românesc.

„Bârfe, zvonuri şi minciuni“, la Teatrul Naţional Bucureşti

La capitolul teatru, Ion Caramitru recomandă o comedie în care nimic nu este imposibil. Spectacolul este o comedie ca un film de acţiune. O întâmplare bizară se petrece în casa viceprimarului New York-ului. De aici misterul, suspansul, pana când spaima devine comică şi îi ia locul umorul. Piesa se joacă duminică, de la ora 15, la Sala Studio.

„Cars 3“ a ajuns în cinematografele din România

Noua producţie Disney-Pixar, Maşini 3, spune poveştile unor campioni de curse.
Fulger McQueen revine în Cars 3, unde este atacat de o nouă generaţie de maşini de curse rapide. Când este eliminat din sportul pe care îl iubeşte, decide să nu renunţe şi să lupte până la final. Filmul este o poveste despre ambiţie şi, mai ales, despre importanţa unui mentor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri