„Putin, biografia interzisă”. Cartea, prefațată de Emil Hurezeanu, a fost lansată la Bookfest

Data publicării:
puttin

Deciziile pe care le ia Vladimir Putin influenţează întreaga planetă. Şi, cu toate acestea, se ştiu atât de puţine despre el. În plus, conflictul din Ucraina a ridicat şi multe întrebări despre liderul de la Kremlin.

În tot acest context politic complicat, o carte lansată astăzi la Bookfest poate răspunde la o parte dintre întrebări - „Putin, biografia interzisă”, de Stanislav Belkovski, cu o prefaţă de Emil Hurezeanu.

„Cartea se citeşte pe nerăsuflate, pentru că este foarte interesantă. Omul este cultivat, are şi informaţie de detaliu, de dosare, dar are şi interpretări mari care ţin de caracterologie, prihanaliză, psihologie abisală şi lucrurile astea sunt foarte interesante şi e bine că apare acum. Tot ce se întâmplă în ultimul timp l-au încărcat, din nou, pe Putin cu o aură de provocator misterios”, a spus Emil Hurezeanu.

Cartea a fost interzisă în Rusia, dar este acum disponibilă în librăriile româneşti. Autorul, un apropiat al lui Vladmir Putin, şterge miturile, prejudecăţile şi ne oferă o imagine a liderului rus care este total diferită faţă ceea ce prezintă mass-media internaţionale. Având acces pe culoarele Kremlinului, Stanilav Belkovski îl prezintă pe Vladimir Putin drept o persoană singuratică şi un spion ratat.

„Este o mostră tipică de abordare psihanalitică. Sovieticii, timp de 50 de ani, nu au avut acces la freudism. Dacă l-aș întâlni acum pe Belkovski, i-aș spune: este perfecta cartea”, a declarat Mircea Druc, fost prim-ministru al Republicii Moldova

Criza din Ucraina, provocată de anexarea Crimeei de către Federaţia Rusă, a sporit interesul pentru un asftel se subiect.

De altfel, vânzările o confirmă. La standul editurii unde a fost publicată, „Putin, biografia interzisă”, este cea mai căutată carte din primele cinci zile ale Bookfest. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri