VIDEO | Concert de manele cu sala în picioare la TIFF

Data publicării:
dan-bursuc

Formaţia lui Dan Bursuc a susţinut un concert de manele la finalul proiecţiei documentarului BBC - ”Regii manelelor”, de la Festivalul Internaţional de Film Transilvania 2017, relateză News.ro.

„Sunteţi un public extraordinar. De la anul vom fi permanent alături de voi. Ne-aţi făcut să ne simţim regeşte”, a declarat la finalul concertului Dan Bursuc. 

Publicul a ovaţionat la final, a dansat şi i-a aplaudat pe cântăreţii lui Dan Bursuc. ”Publicul te face fericit”, a mai scris Dan Bursuc pe pagina de Facebook. 

Tudor Giurgiu, organizatorul TIFF, a postat pe Facebook un videoclip de la finalul proiecţiei. 

”Nebunie, haos, dans, energie la The New Gypsy Kings/Regii manelelor. Casa de Cultură a Studenţilor it's on fire la concertul Kana Jambe. And, on the top, în timp ce filmam, un voluntar m-a avertizat politicos «va rog sa nu filmaţi, nu e voie». M-am dat deoparte şi am filmat totuşi bucuros”, a scris regizorul. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ediţia a 16-a a TIFF se desfăşoară în perioada 2 - 11 iunie la Cluj-Napoca, urmând să fie proiectate 225 de filme, dintre care 188 de lungmetraje şi 37 de scurtmetraje din 53 de ţări.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri