24înOraș. Oferta începutului de săptămână: concerte, spectacole, filme

Data publicării:
distractii

Mâine puteți merge la o aniversare. Zoia Alecu împlinește 40 de ani de muzică. Cântăreața de muzică folk a pus la cale un concert în care și-a adunat cei mai bun prieteni și publicul. Așa că alături de ea, pe scenă vor mai urca Nicu Alifantis, Mircea Vintilă, Doru Stănculescu, Crina Mardare și mulți alții. Sărbatoarea are loc la Sala Patria, de la ora 19.30

O altă sugestie este expoziția care se numește „Simte matematica”. Un concept ce prezintă grafic, interactiv și amuzant ecuațiile matematice, la Muzeul Tehnic, până pe 24 noiembrie.

Miercuri, Baletul Național Georgian revine în București cu un spectacol de excepție. Georgienii zburători promit două ore de acrobații și sărituri extreme, plus 1.000 de costume create special pentru acest eveniment. Dansurile tradiționale din Georgia au uimit o lume întreagă și au câștigat chiar un premiu pe Broadway. Întâlnirea cu dansatorii Suchis -Villy are loc, miercuri, de la ora 20.00, în centru, la Sala Palatului.

Joi, are loc concertul lui Olafur Arnalds, un artist venit din nord, tocmai din Islanda. Este un muzician cu o creștere fulminantă. Compozițiile lui împletesc muzica electro cu stilul clasic și cu sonoritățile ambientale. Olafur vine în București să își promoveze noul album, la Sala ArCub de la ora 20.00.

Marți, la Cluj, se oprește Ștefan Bănica junior și „aleargă printre stele” în concertul de la Teatrul Național.

Miercuri, la Craiova, trupa Kumm se oprește pentru un concert. Locurile le găsiți la Café Play.

Joi, tot la Cluj , dar cu formația Toulouse Lautrec. Muzica se aude în club Janis, de la ora 21.00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri