A început un nou sezon al matinalului ProFM

Data actualizării: Data publicării:
matinal

Odată cu deschiderea noului an şcolar, colegii noştri de la ProFM, GreeG şi Onuc, şi-au făcut şi ei ghiozdanele pentru un nou sezon al Matinalului. În prima ediţie de toamnă, cei doi matinali l-au avut invitat pe Smiley, care a povestit despre prima lui zi de şcoală.

Noul sezon al Matinalului ProFM a început odată cu deschiderea anului şcolar. De azi, responsabili cu buna dispoziţie sunt GreeG şi Onuc, cei care au mai prezentat matinalul în urmă cu doi ani.

Ştefania Bătrînca: „Este o zi specială pentru mulţi dintre noi, dar şi pentru colegii noştri de la Radio, GreeG şi Onuc, pentru că s-au întors în noul sezon. Bine aţi revenit!”.

Onuc: „Bună dimineaţa. Am venit super înfometaţi şi ne-am desfăcut deja pacheţelul de acasă”.

GreeG: „Dimineaţă nu ştiam dacă sună ceasul sau dacă sună clopoţelul şi imi căutam ghiozdanul. Am avut un ghiozdan când am fost în prima zi de şcoală atât de mare, era mai mare decât mine”.

Despre prima zi de şcoală a vorbit şi Smiley, primul invitat al noului Matinal ProFM.

Ştefania Bătrînca: „Tu, Smiley, cum ai avut ghiozdanul?”

Smiley: „De plastic”.

Ştefania Bătrînca: „Luai toate caietele, toate manualele?”

Smiley: „Nu le luam pe toate. De obicei mai uitai câte ceva pe acasă. Eu ştiu că abia aşteptam să vină liceul şi să merg cu mapa la şcoală”.

Smiley le-a transmis şi un mesaj elevilor: „Eu le urez distracţie plăcută. Şi pauze memorabile asta le doresc, pauze memorabile”.

Pe matinalii de la ProFM îi puteţi asculta în fiecare dimineaţă de luni până vineri, de la ora 6:45 până la 10:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri