Actori din Game of Thrones, Supernatural și Once Upon a Time au dat startul la East European Comic Con

Data publicării:
DSC07398-1

 

Foto: de la stânga la dreapta: Daniel Portman, managerul EECC Mircea Mureșan, Mark Pellegrino și David Anders

Cei trei actori s-au declarați încântați de faptul că se află în România. Mark Pellgrino a dezvăluit că, alături de soția lui, deja a explorat orașul. Actorul a declarat că a vizitat centrul vechi al Capitalei și că s-a plimbat cu bicicleta pe malul lacului Herăstrău.

De asemenea, David Anders a spus că vrea să vizitele Castelul Bran, în timp ce Daniel Portman a precizat că a auzit că Bucureștiul are o arhitectură deosebită și vrea să viziteze cât de mult poate din oraș.

Actorii David Anders și Mark Pellegrino au vorbit și despre proiectele lor viitoare. Mai reticent însă a fost Daniel Portman, care a glumit că dacă ar da detalii despre personajul său din Game of Thrones ar fi omorât.

„Nu pot să vă dau detalii. Nici măcar unele mici. Dacă v-aș spune ceva mă tem că ați vedea un punct roșu pe pieptul meu pentru că HBO are lunetiști peste tot și ne omoară dacă spunem ceva” a glumit actorul.

Totuși, actorul care îl interpretează pe tânărul scutier al lui Brienne din Tarth a dezvăluit că cel mai dificil moment de la filmările pentru Game of Thrones a fost când a fost nevoit să cadă de pe cal în timpul unei scene de luptă într-un râu, în condițiile în care afară era zăpadă și era foarte frig.

DSC07421
DSC07421

Pe actorul Mark Pellegrino îl veți putea vedea într-un rol mai atipic. Dacă până acum actorul a jucat cu precădere roluri negative, în curând îl veți putea vedea într-un rol cu totul diferit. Mark Pellegrino va juca în „Beirut” un film care s-a filmat în Maroc.

De asemenea, actorul a glumit că el mereu joacă „tipi buni” care cumva devin răi.

Fanii iZombie pot sta liniștiți, actorul David Anders a precizat că acest proiect va continua.  

Trei zile de filme, seriale, benzi desenate și jocuri video

În total, șase actori din filme și seriale fantasy și science-fiction vor participa la East European Comic Con. Din serialul Game of Thrones sunt așteptați Charles Dance, actorul care îl înterpretează pe Tywin Lannister, Gemma Whalen, actrița care dă viață Yarei Greyjoy și Daniel Portman. De asemenea, fanii îi mai pot vedea pe David Anders, Mark Pellegrino și Sylvester McCoy din Lord of The Rings. 

Pentru detalii privin programul puteți accesa site-ul EECC

Fanii Game pf Thrones vor putea chiar să stea pe Tronul de Fier și să domnească în Westeros pentru câteva momente. 

Pe lângă întâlniri cu actori de la Hollywood, vor mai fi organizate o competiţie regională de gaming şi o zonă destinată jocurilor video în care vor putea fi testate cele mai noi apariţii. Vor avea loc, de asemenea, concursuri de cosplay pentru toţi cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat, concursuri cu întrebări, interacţiuni cu expozanţii şi cu cei mai importanţi creatori de content din mediul online.

Pentru prima oară la East European Comic Con va fi organizată o zonă dedicată jocurilor video din anii 90, ce se va numi Zona Retro. Console funcționale, periferice și calculatoare HC vor putea fi admirate, dar și testate, pe toată durata evenimentului.

De asemenea, în premieră, în cadrul Electronic Sports League (ESL) Arena, va fi introdus conceptul de „sat” League of Legends pentru fanii jocului. Cei care trec pragul satului se vor întâlni cu Rioterii Amorsa, Shalhar și ZexZex și se vor putea juca meciuri demonstrative pe scena special amenajată.

Armata României, în premieră la Comic Con 

Ministerul Apărării Naționale va participa, în premieră, la convenția de gaming East European Comic Con 2016, care va avea loc în acest weekend la Romexpo în Capitală. Piesa de rezistență va fi vehiculul blindat Humvee.

Vizitatorii vor putea admira o expoziție de machete navale și una de echipament, tehnică militară și uniforme. Centrul militar zonal București va prezenta oferta educațională a Armatei României în cadrul evenimentului. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri