Actorul Charlie Sheen a dezvăluit că are HIV

Data publicării:
Charlie Sheen GettyImages-124898280

Foto: Gulliver/GettyImages

Actualizaare 14:45. NBC a difuzat interviul cu Charlie Sheen. Actorul a recunoscut că este seropozitiv. 


NBC nu a dat detalii despre ceea ce va declara Charlie Sheen în cadrul emisiunii 'Today' difuzate marți. Însă, problemele grave cu alcoolul și drogurile nu sunt necunoscute presei. Charlie Sheen a fost concediat în 2011 de la sitcomul de succes 'Doi bărbați și jumătate' din cauza comportamentului său violent și imprevizibil.

Numeroase site-uri de profil susțin că actorul va dezvălui că este seropozitiv.

Potrivit site-ului TMZ citat de Agerpres, actorul va declara, ca urmare a numeroaselor amenințări ale fostelor sale partenere, că este purtător de HIV.

Actorul în vârstă de 50 de ani a aflat de un an că este purtător al virusului, dar a păstrat secretul pe care l-a împărtășit însă unor prieteni care au lăsat să se scurgă informația, menționează sursa citată.

„Acest lucru a determinat multe foste partenere ale lui Charlie Sheen să-l contacteze și să-l amenințe că îl vor da în judecată, având în vedere că nu știau că acesta este purtător de HIV în momentul în care se întâlneau cu el. Sursele noastre arată că Charlie a pus deja capăt acestor litigii în schimbul unor compensații financiare pentru care a obținut acorduri de confidențialitate”, relatează TMZ.

Potrivit unui alt site dedicat vedetelor, Access Hollywood, fosta soție a lui Charlie Sheen, Denise Richards, cu care are două fete, știa de mult timp că actorul este seropozitiv. Potrivit site-ului, actorul ar fi contractat virusul după divorțul cuplului în 2006.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri