Actriţa Tori Spelling are datorii de peste 1 milion de dolari

Data publicării:
tori speling

 

Foto: Facebook

Vedeta americană, în vârstă de 42 de ani, a primit pe numele ei un ordin federal de impunere fiscală de 707.487 de dolari, aferentă impozitelor neplătite pe anul 2014, potrivit unor documente oficiale obţinute de TMZ.com.

Tori Spelling şi Dean McDermott, care au şi numeroase facturi neachitate, au primit un alt ordin de reţinere fiscală, emis de statul California, la începutul lunii iulie, în valoare de 259.108 de dolari, aferent tot veniturilor din 2014.

Noul ordin de impunere fiscală reprezintă cea mai recentă problemă financiară cu care se confruntă Tori Spelling, una dintre vedetele serialului ”Beverly Hills 90210”, care a fost dată în judecată de directorii companiei American Express, care o acuză de o depăşire considerabilă a liniei sale de credit. Potrivit presei americane, celebra actriţă are datorii de aproape 38.000 de dolari pe cardul ei şi ar fi încetat să îşi plătească facturile din vara anului trecut.

Potrivit TMZ.com, Tori Spelling ar fi încercat să plătească 1.070 de dolari în iunie 2015, dar nu avea fonduri suficiente pe cartea de credit. Managerii de la American Express au dat-o în judecată în ianuarie 2016 şi au solicitat achitarea imediată şi integrală a facturii, alături de plata unor dobânzi considerabile.

Mama vedetei, Candy Spelling, văduva milionarului Aaron Spelling, un celebru producător de televiziune, spune că, deşi o ajută pe fiica ei cu toate cheltuielile zilnice, nu îi va plăti însă datoriile.

Victoria Davey ”Tori” Spelling, născută pe 16 mai 1973, este o actriţă americană de film şi televiziune. Primul ei rol major a fost Donna Martin din ”Beverly Hills 90210”, un celebru serial de televiziune, produs de tatăl ei, Aaron Spelling. După încheierea acelui serial, Tori Spelling a jucat în mai multe lungmetraje TV, într-un spin-off al serialului care a făcut-o celebră, intitulat ”90210”, lansat în anul 2009, dar şi într-un reality-show dedicat familiei sale. Vedeta americană a fost căsătorită cu Charlie Shanian în perioada 2004 - 2006. La mai puţin de o lună după pronunţarea divorţului, în 2006, Tori Spelling s-a căsătorit cu Dean McDermott, cu care are patru copii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri