Agențiile de turism lansează ofertele de Paște

Data publicării:
oferte vacante

Paştele ortodox se suprapune anul acesta cu 1 Mai. Cine visează deja un weekend prelungit pe litoralul românesc, găseşte oferte de 300 de lei pentru 3 nopţi de cazare la un hotel de 3 stele. Tarifele sunt asemănătoare şi pentru cei care iubesc muntele. Grecia este o alternativă de luat în calcul când vine vorba despre escapadă la început de vară.

Cătălina Radu, ghid de turism din Grecia: „Doar pentru Paşte 4 zile, 3 nopţi 60 de euro cazare, şi transport sau o săptămână în care nu plătiţi cazarea şi doar transportul 399 de lei. Suntem o staţiune foarte aproape de Olimp, apoi Salonic, putem face croaziere pe Riviera Olimpului.”

Macedonia încearcă şi ea să fie fermecătoare.

Christos Papachaviaris, agent de turism din Macedonia: „Dacă vă place marea şi soarele, vreţi plaje frumoase, munţi, hoteluri de 5 stele, cultură şi biserici şi desigur să mâncaţi bine, atunci puteţi găsi toate acestea la noi.”

Preţurile încep de la 30 de euro pe noapte plus transportul. Sau puteţi încerca Malta.

Eliza Cojocaru, agent de turism: „În Malta se află templele megalitice, monumente ale naturii, grota albastră, laguna albastră, înotul cu delfinii şi plajă . Tarifele încep de la 239 de euro cu mic dejun la hotel de 4 stele.”

Cine vrea să îşi cunoască mai bine vecinii, poate să meargă la Budapesta. Aproape şi ieftin sunt cuvintele cheie.

Mircea Vladu, director agenţie de turism: „Este un oraş cu foarte multe ape termale, poţi merge şi la un spa, opera din Budapesta rivalizează cu cea din Viena, poţi face o croaziera pe Dunăre.”

Două nopţi de cazare cu transport inclus costă 225 de euro la Budapesta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri