Airfield, festivalul de pe aerodrom. Sunt așteptați peste 50.000 de spectatori

Data actualizării: Data publicării:
airfield

Este la modă să organizezi un festival de muzică în locuri mai puțin obișnuite. De data aceasta este vorba despre un aerodrom din aproprierea Sibiului care a fost complet transformat şi găzduieşte, în aceste zile, un astfel de festival. La Airfield Festival sunt aşteptaţi 50.000 de spectatori. Iubitorii de muzică underground au venit la aerodrom din toată ţara, iar mulţi dintre ei şi-au adus şi corturile.

În prima zi a festivalului, organizatorii au vândut peste 2.000 de abonamente numai pentru locurile de campare.

Pe mulţi i-au atras numele de pe afişul festivalului: Subcarpaţi, Paraziţii şi Macanache, dar şi artişti nou intraţi pe piaţa autohtonă.

Muzică foarte bună şi mulţi artişti foarte buni,” spune un spectator.

Festivalul promovează un concept eco-friendly. Sute de puieţi au fost plantaţi pe aerodrom, în zonele de relaxare.

„Ăsta-i primul meu festival la care merg, ever şi mă simt extraordinar. Deci e genial,” exclamă un spectator.

„Cel mai mult a contat line-up-ul foarte bun, artiştii minunaţi care au venit anul ăsta şi faptul că ai o grămadă de opţiuni şi o grămadă de artişti noi, de care n-ai auzit niciodată şi pe care vrem să-i cunoaştem neapărat,” adaugă altul.

Organizatorii aşteaptă un număr record de participanţi anul acesta.

„Festivalul creşte de la an la an şi asta ne dă aripi. Aşteptăm, anul ăsta, un trafic de 50.000 de oameni, în cele patru zile. Ne bucurăm de vremea frumoasă,” precizează Ionuţ Hupcă, organizator.

Festivalul are loc pe aerodromul Măgura din Cisnădie, la poalele munţilor Cindrel şi va ţine până în seara de duminică. Abonamentul pentru toate concertele costă 150 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri