Angelina Jolie, de neînvins pe covorul roşu

Data publicării:
angelina jolie - getty

Într-o rochie crem marca Ralph & Russo şi cu cercei cu diamante, Angelina Jolie a păşit pe covorul roşu fără soţul ei, Brad Pitt, ci însoţită de mai mulţi militari. "De neînvins" spune povestea reală a lui Louis Zamperini, un soldat american ţinut prizonier doi ani de armata japoneză în cel de-al Doilea Război Mondial.

A fost foarte îndrăzneţ (să regizez filmul, n.red.), fiindcă există o mare responsabilitate faţă de Louis, faţă de moştenirea pe care a lăsat-o şi faţă de toţi oamenii pe care-i reprezintă”, a spus Angelina Jolie.

Pentru a o transpunere fidelă a dramei lui Louis Zamperini în timpul detenţiei, Angelina Jolie a petrecut mult timp în compania fostului soldat, decedat în această vară la 97 de ani. Povestea acestuia îi era aproape de mult timp, dar fără să realizeze că soldatul îi era vecin de casă.

„Îmi imaginez că în ultimii 10 ani, el stătea acolo şi îşi bea cafeaua de dimineaţă, întrebându-se cine va regiza acest film. Iar eu stăteam în camera mea, întrebându-mă ce o să fac cu viaţa mea”, a spus Angelina Jolie. Jolie s-a lansat în cariera de regizor în 2011, odată cu apariţia peliculei "Pe tărâmul sângelui şi mierii". "De neînvins" va fi lansat în cinematografe pe 26 decembrie şi va ajunge în ţara noastră la începutul anului viitor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri