Așa părinți, așa copii. Secretele familiei lui Will Smith

Data actualizării: Data publicării:
GettyImages-169641287

A fost "Prinţul din Bel Air", un adolescent răsfăţat, pus pe glume, copilul-problemă al familiei. Între timp, Will Smith s-a maturizat şi are o căsnicie de peste 20 de ani cu Jada Pinkett Smith. Cei doi au crescut împreună trei copii.

Copiii familiei Smith sunt în lumina reflectoarelor de când se ştiu. Atât Jaden şi Willow, cât şi Trey, fiul cel mare al lui Will Smith din prima căsătorie, şi-au însoţit de mici părinţii pe platourile de filmare. Jaden, deşi are doar 17 ani, şi-a construit deja o carieră în cinematografie. Primul rol a fost, evident, alături de tatăl său. Avea doar 8 ani.

Acelaşi exemplu a fost urmat şi de sora sa mai mică, Willow Smith. Cinematografia nu a atras-o, însă, la fel de mult ca şi pe fratele său. Deşi a apărut într-un film alături de Will Smith, aceasta a preferat să-şi construiască o carieră în muzică.

Will Smith şi Jada Pinkett Smith formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood. Trăiesc împreună cu cei trei copii într-o vilă luxoasă din Los Angeles şi sunt cunoscuţi în toată lume. Cu toate acestea, Will Smith a recunoscut întotdeauna că cel mai greu rol este cel de părinte.

Will Smith: E nevoie de toată energia posibilă pentru a creşte adolescenţi

- Dar voi i-aţi lăsat să-şi dea singuri seama ce vor să facă. I-aţi disciplinat, da?

- Da, cu siguranţă.

- Dar pot fi şi creativi, pot fi ei.

- Tocmai pentru că amândoi suntem artişi ne-am decis în urmă cu mult timp că e mai bine să acceptăm oamenii aşa cum sunt decât aşa cum ar vrea ego-ul nostru să fie.

- Bravo vouă!

„Aşa cum eu am fost alături de mama mea şi am văzut prin tot ce a trecut ea, la fel a făcut şi fiica mea cu mine. Atât părţile bune, cât şi rele pentru că nu mi-a fost frică să împărtăşesc acele lucruri cu ea,” spune Jada Pinkett Smith.

Atât Will Smith, cât şi soţia acestuia, Jada Pinkett Smith, sunt implicaţi în diverse campanii sociale şi luptă pentru drepturile copiilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri