Aventură, romance, suspans şi MARI PREMIERE DE TELEVIZIUNE ÎN ROMÂNIA- Ingredientele lunii cadourilor la Digi Film

Data publicării:
Digi-Film logo

Sâmbătă, 6 decembrie, de la ora 20.00, Moş Nicolae aduce în desaga lui o comedie spumoasă, „Tată fără număr” (Delivery Man), cu Vince Vaughn în rolul principal. All I want for Christmas”, „O bonă pentru sărbători” (Help for Holidays) sau „Aventură de Crăciun” (Chilly Christmas) sunt doar câteva dintre cadourile de Sărbători pe care Digi Film le-a pregătit pentru telespectatori.

Surprizele continuă, pe 14 decembrie, de la ora 20.00, cu premiera „Need for Speed: Începuturi”, film ce a intrat în cinematografe în primăvara lui 2014.

Cu două nominalizări la Oscar şi Globul de Aur, pentru Meryl Streep şi Julia Roberts, „August: Osage County” este una dintre cele mai bune producţii ale anului 2013. Vineri, 19 decembrie, de la ora 20.00, pelicula care spune povestea familiei Weston poate fi urmărită la Digi Film.

În Ajun de Crăciun, miercuri, 24 decembrie, de la ora 20.00, canalul de film din portofoliul RCS & RDS difuzează blockbusterul „Jocurile foamei: Sfidarea” (The Hunger Games:Catching with fire).

Luna decembrie se termină la Digi Film în plină de acţiune. Canalul de filme difuzează pe 31 decembrie de la 17.30, „Transformers 3”, iar de la miezul nopţii „Uimitorul Om-Păianjen” (The Amaizing Spiderman), îi invită pe telespectatorii Digi Film să intre cu poftă de aventură şi în 2015.

Programul integral al lunii poate fi consultat pe www.digi-film.ro , precum şi în broşura lunară Digi Film, tipărită sau în format PDF.Digi Film poate fi urmărit şi online pe platforma Digi Online, disponibilă gratuit abonaţilor RCS & RDS la serviciile de televiziune şi internet fix. 


 Digi Film este canalul de filme ce reuneşte toate genurile de film: aventură, comedie, acţiune, dramă, thriller, romantic, since-fiction, istoric, horror, animaţie, muzical etc. Totodată este cel mai accesibil canal de filme Pay - TV din Romania, regăsindu-se în grilele serviciului de televiziune digitală prin cablu şi prin satelit Digi TV a RCS & RDS.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri