Aventură tropicală în Bucureşti: şerpi, tarantule şi crocodili într-o expoziţie de animale vii

Data publicării:
animale

Şerpi, tarantule, broaşte râioase şi chiar crocodili au ajuns la Bucureşti, la o expoziţie dedicată amatorilor de senzaţii tari. Peste 25 de specii de vietăţi aduse din Germania sunt expuse timp de zece zile în centrul comercial Iris Titan Shopping Center din Capitală. Colecţia este completată şi de proiecţii, în care vizitatorii pot admira şi alte animale exotice, mai greu de adus la noi. Digi Animal World participă la eveniment cu 20 de documentare inedite.

Într-un peisaj ce aminteşte de jungla amazoniana, bucureştenii pot admira vietăţi exotice spectaculoase. De departe, atracţia expoziţiei este un piton de aproape şapte metri, originar din Thailanda.

Atât copiii, cât şi părinţii, s-au declarat fascinaţi de exponatele vii, mai ales că se pot fotografia cu exponatele.

Cei dornici să exploreze mai mult decât spaţiul galeriei pot urmări documentarele tematice aduse la expoziţie de postul Digi Animal World. Vor fi două săptămâni-maraton cu proiecţii de dimineaţa până seara pentru copii, elevi, pentru toţi cei interesaţi de lumea animalelor din zona tropicală.

Iubitorii de creaturi exotice sunt aşteptaţi să treacă pragul expoziţiei până pe 10 noiembrie. Cei mai norocoşi participanţi pot câştiga acolo broaşte ţestoase vii, animale de jucărie şi seturi lego.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri