Beatrice Vornicu, fosta miss România 1996, vine în bucătăria lui Marius Tudosiei

Data actualizării: Data publicării:
beatrice 20vornicu-34991

Beatrice Vornicu, fostă Miss România în anul 1996, mamă a trei copii, pasionată de fotografie, deserturi și experimente în bucătărie, posesoare a unui blog de specialitate i-a povestit lui Marius Tudosiei cum i-a schimbat viaţa faptul că a devenit mamă.

Miss România 1996, Beatrice Vornicu | DIGI24

Acest eveniment unic din viaţa oricărei femei a făcut-o să realizeze cât de importantă este alimentaţia sănătoasă, atât pentru adulţi, cât mai ales pentru copii şi a determinat-o să-şi schimbe treptat obiceiurile alimentare. A început uşor,uşor să înlocuiască mâncarea tradiţională cu cea raw vegane, mâncăruri uşoare, dar bogate în gust şi vitamine.„Eu cred că timpul petrecut în bucătărie trebuie să fie o bucurie pentru întreaga familie, mâncarea o încântare, iar reunirea familiei în jurul mesei, un eveniment ce merită prețuit din toată inima”, spune Beatrice Vornicu.

Pentru telespectatorii emisiunii „Sănătatea în bucate”, Marius Tudosiei împreună cu invitata sa vor găti câteva preparate sănătoase şi foarte lesne de făcut acasă: spaghete de dovlecei cu pesto, tartă cu ciocolată şi prăjitură cu zmeură.

Duminică, de la ora 12.30, o nouă ediţie plină de frumuseţe şi gust, prezentată de Marius Tudosiei, la Digi 24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri