Ca-n filme. Știri pe scurt din lumea cinematografică

Data publicării:
james horner


COMPOZITORUL JAMES HORNER A MURIT

Compozitorul James Horner, responsabil pentru coloana sonoră de la "Titanic", "Braveheart" şi "Apollo 13", a încetat din viaţă în urma unui accident aviatic. Horner avea 61 de ani şi el era pilotul şi singurul pasager al avionului care s-a prăbuşit. Muzicianul a câştigat două Oscaruri pentru "Titanic", la categoriile cea mai bună coloană sonoră şi cea mai bună piesă originală, "My Heart Will Go On", interpretată de Celine Dion.

SPIDERMAN, ÎN "CIVIL WAR"

Omul-păianjen, alias Peter Parker, se alătură celor din The Avengers în "Captain America: Civil War", o nouă producţie Marvel Studios. Supereroul adolescent va fi interpretat de britanicul Tom Holland, în vârstă de 19 ani. Filmul, regizat de Anthony şi Joe Russo, se află momentan în mijlocul producţiei şi va apărea în cinematografe în primăvara anului viitor.

DWAYNE JOHNSON VERSUS GORILĂ

Actorul Dwayne "The Rock" Johnson se va lupta cu o gorilă, o şopârlă şi un lup într-o adaptare a jocului video din anii 80 "Rampage". The Rock colaborează la acest proiect cu producătorul Beau Flynn, responsabil pentru succesul "San Andreas". Jocul spune povestea a trei "bestii" care distrug oraşe importante din Statele Unite, inclusiv câteva monumente. "San Andreas", o altă producţie în care America este distrusă, a încasat 418 milioane de dolari în doar o lună de la premieră.

NOAPTE LUNGĂ CU FILME SCURTE

Cea de-a şaptea ediţie a evenimentului Noaptea Lungă a Filmelor Scurte va avea loc sâmbăta viitoare, de la ora 19.00, la Romexpo. Organizatorii ShortsUp au pregătit un maraton cinematografic şi muzical de şase ore. Scurtmetrajele care vor fi proiectate au fost premiate la Premiile Oscar şi la festivalurile de la Berlin, Sundance şi Clermont-Ferrand. Publicul va fi de această dată juriul. Ei vor selecta câştigătorul printr-o platformă digitală de vot. Biletele costă între 40 şi 50 de lei, în funcţie de perioada în care sunt achiziţionate.

ULTIMUL FILM AL LUI ROBIN WILLIAMS

"Boulevard", drama în care regretatul actor Robin Williams are ultimul rol principal, va apărea în curând în cinematografe. Williams înterpretează un bărbat de 60 de ani, Nolan Mark, care lucrează de 26 de ani într-o bancă și a cărui existență monotonă alături de soția lui, interpretată de Kathy Baker, este tulburată de tânărul gay Leo pe care îl cunoaște pe stradă.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri