Călătorie spa în jurul lumii. Masaje care înlătură orice disconfort fizic sau blocaj emoţional

Data publicării:
spa

După o zi obositoare la birou, ne zboară gândul la un masaj de relaxare. Aroma de lavandă ne duce cu gândul direct la câmpurile parfumate din Provence.

Este un masaj care durează 60 de minute. Se execută tehnici de masaj extrem de relaxant astfel încât uneori suntem chiar tentaţi să adormim,” explică Bianca Nuţu, beauty blogger.

Masajul Lomi Lomi cu ulei de cocos este recomandat pentru a ne elibera de tensiune şi oboseală.

Acest tip de masaj este ideal în momentele în care vreţi să vă deconectaţi de toate grijile, aşa cum fac hawaienii. Ei sunt renumiţi pentru faptul că ştiu să se bucure de fiecare clipă şi reuşesc să se echilibreze prin relaxare.

Terapeutul reuşeşte să identifice anumite tensiuni. Orice disconfort fizic sau blocaj emoţional are în primul rând legătură cu emoţiile refulate, probleme despre care refuzăm să vorbim,” mai spune Bianca Nuţu.

Călătoria noastră se termină în România. O baie a picioarelor, însoţită de exfolierea cu miere şi zahăr, este binevenită după o zi în care am stat pe tocuri.

Ritualul este inspirat din cultura romană şi este adaptat vremurilor moderne. Zahărul şi mierea sunt două ingrediente care vor lăsa pielea catifelată şi hidratată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri