Călătorii la preț redus. Spre ce destinații găsiți bilete de avion sub 200 de euro

Data publicării:
avion

Cei care vor să scape de căldura sufocantă din această perioadă, pot alege o vacanţă într-o ţară nordică. Iar oraşul suedez Malmo pare soluţia ideală dacă ne uităm şi la preţul biletelor de avion pentru săptămâna viitoare: puţin peste 130 de euro dus-întors. Malmo este renumit pentru parcurilor sale, iar canalele care traversează vechile cartiere dau un farmec aparte acestei localităţi. În plus, vă puteţi bucura şi de mare, având în vedere că oraşul se află pe coasta de sud-est a Suediei. De altfel, la doar câteva minute de centrul oraşului există o plajă foarte apreciată de tineri, supranumită Copacabana Scandinaviei. De aici puteţi vedea la orizont celebrul turn răsucit, cea mai înaltă clădire din Scandinavia. Atenţie însă, preţurile, ca de altfel în toată Suedia, sunt foarte mari dacă le comparăm cu cele din România.

Dacă vă doriţi să vă relaxați câteva zile într-una dintre cele mai populare destinaţii din Europa, Praga este una dintre recomandările experților. Capitala Cehiei abundă de atracții turistice. Puteți vedea ceasul astronomic, instalat în 1410 pe peretele fostei primării, iar în drum spre Castelul Praga și Catedrala Sfântul Vitus puteți traversa râul Vltava pe Podul Carol, vechi de peste 650 de ani. O altă atracţie a Pragăi este străvechiul cartier evreiesc în care s-a născut şi Franz Kafka. Preţul biletelor de avion cu destinaţia Praga costă 175 de euro de persoană.

Tot la capitolul oraşe istorice, vă recomandăm şi Moscova. A fost centru al Imperiului Ţarist până la Petru cel Mare, iar apoi capitală a Uniunii Sovietice şi a Federaţiei Ruse. Cei care ajung aici pot vizita Kremlinul, evocat cel mai adesea ca reşedinţă a temuţilor lideri comunşti, de la Lenin şi Stalin la Hrușciov. Este, de fapt, un centru fortificat istoric în inima capitalei ruse. Este format din cinci palate şi patru catedrale, înconjurate de un zid cu 20 de turnuri. Complexul este situat lângă celebra Piaţă Roşie. Tot lângă această piaţă este Catedrala Sfântul Vasile, cu turlele ei ca de acadea. Dacă ajungeţi la Moscova, trebuie neaparat să mergeţi cu metroul. Este unul dintre reperele oraşului datorită arhitecturii bogate şi variate a celor 194 de staţii. Zborul până la Moscova durează două ore și jumătate, iar un bilet costă 172 de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri