Campionatul mondial de aruncat poșeta, câștigat de echipa Austriei

Data publicării:
GettyImages-482653358

În maşini de epocă şi cu preţioasele accesorii la vedere, aşa s-au apropiat de linia de start cele 15 echipe înscrise în competiţie. Şi ca la orice competiţie care se respectă nu au lipsit echipamentul de prezentare, drapelul naţional şi bineînţeles notele juriului.

Irmgard Knueppel, membru al juriului: „Cel mai important lucru este să ştii când să dai drumul poşetei. Poţi să te pregăteşti cât vrei, dar momentul în care laşi geanta din mână este decisiv. Ca juraţi, eu şi Roberto trebuie să evaluăm mai multe aspecte: simţul poşetei, lansarea, coregrafia, aspectul şi tot ce ţine de asta. Pe lângă ţinuta sportivă, ţinem cont şi de graţia mişcărilor. Şi distanţa normal, trebuie să ţinem cont şi de ea”.

Cele mai multe emoţii le-au avut campionii de anul trecut - echipa Austriei.

Participant: „Din păcate, competiţia de anul acesta este destul de grea, mai ales că participă şi echipa care deţine recordul mondial. Ştim că sunt adversarii cei mai de temut, dar vom face tot ce este posibil pentru a fi din nou campioni mondiali”.

În cele din urmă, austriecii au reuşit să îşi apere titlul şi au plecat acasă cu premiul cel mare, bineînţeles o poşetă - placată cu aur. Restul competitorilor au fost nevoiţi să se mulţumească cu distracţia.

Campionatul mondial de aruncat poşeta a ajuns deja la a patra ediţie, iar succesul de care se bucură, i-a încurajat pe organizatori să îi invite pe toţi cei care vor să îşi măsoare puterile şi îndemânarea în manevrarea poşetelor, la turneul final de anul viitor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri