CANNES. Ultraviolentul „Only God Forgives” a fost huiduit

Data publicării:
ryan

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Julian, interpretat de Ryan Gosling, este șeful unui club de box thailandez din Bangkok. Cel puțin oficial, pentru că această slujbă îi permite să ascundă actvitățile legate de traficul de droguri. În ziua în care fratele său Billy este ucis, mama lor, aflată la conducerea unei vaste organizații criminale, îi ordonă lui Julian să îi aducă rapid capul celui care i-a ucis băiatul. Julian va fi nevoit să se confrunte cu Chang, un polițist care mânuiește sabia ca nimeni altul. 

„Only Gord Forgives”, semnat Nicolas Winding Refn, care a realizat și „Drive”, este o istorie a răzbunării extrrem de violentă. Unele scene de tortură nu sunt susținute. Regizorul pare să fi vrut să arate că nimic nu este vreodată numai alb sau negru. Astfel, dacă Billy este ucis într-un mod groaznic, asta se întâmplă pentru că a violat și masacrat o prostituată de 14 ani. Iar, în timp ce Chang pare, la prima vedere, fără suflet, pe parcursul filmului arată că lucrurile nu stau tocmai așa. 

Chiar dacă Refn știe să facă film, un scenariu mai elaborat nu ar fi fost un lucru rău, comentează 7sur7. La finalul proiecției pentru presă, filmul a fost huiduit, iar pe Twitter comentariile nu au fost deloc flatante.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri