Cât costă vacanţa în Pacificul de Sud

Data publicării:
plaja cook

Insulele Cook sunt împrăştiate pe o întindere vastă de ocean, de mărimea Europei de vest. Cine ajunge până aici are cu adevărat senzaţia că este la capătul lumii, departe de agitaţia şi zgomotele urbane.

Cele 15 insule sunt fascinante şi oferă turiştilor cele mai spectaculoase peisaje naturale din Pacificul de Sud.

Dintre toate, bijuteria coroanei este cea mai mare dintre ele, insula Rarotonga. Aici natura a creat un amestec fără seamăn din munţi abrupţi, jungla deasă şi plaje care au culoarea oaselor. Atolul Aiutataki este a doua destinaţie pe lista de vizite ale turiştilor. În jur sunt cele mai frumoase lagune din lume, dar şi recife de corali şi o serie de insule foarte mici, numite motu.

Scufundările sunt cea mai recomandată activitate din zonă pentru că activitatea marină este intensă. Cine doreşte să se cazeze aici are la dispoziţie cabane şi bungalouri de 5 stele.

Celelalte insule au şi ele câte ceva de oferit, de la peşteri de calcar până la plantaţii de cafea şi sate tradiţionale unde puteţi dansa alături de localnici până în zori.

Paradisul este un loc greu de găsit, dar o excursie în insulele Cook o să vă facă să simţiţi că l-aţi atins. Dar pentru asta trebuie să plătiţi un cost deloc de neglijat.

bilet de avion - 1300 - 1900 euro

camera hotel - 50 -150 euro

masa pentru doua persoane - 20 euro  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri