Cei cu nume de animale au intrat gratuit la muzeul Antipa

Data actualizării: Data publicării:
nume

Purice Mia Georgeta, Cocoş Roberta, Piţigoi Nicolae, Căpraru Rodica, Ursu Viorela sunt doar câțiva dintre cei care au beneficiat de intrarea liberă.

Cei care s-au bucurat de gratuitate pentru că poartă nume din lumea celor care nu cuvântă au recunoscut că uneori nu se simt chiar în largul lor atunci când trebuie să se prezinte.

Despre numele său de familie, doamna Mâţ Mariana Carmen spune: „E bine, e rău câteodată, lumea ne mai alintă mâţ, pisică. Asta e, dacă ne-am căsătorit!”

Au fost foarte amuzaţi şi pe Facebook am avut o mulţime de răspunsuri şi încă sună să întrebe. A sunat o doamnă cu numele Cloşcă. Între orele 10:00 şi 12:00 am primit deja 70 de persoane cu nume de animale ca Ţânţar, Muscă, Lupu, Lupoi, Guşter, Câine”, spune Larisa Dumitrescu, biolog la Muzeul Grigore Antipa din Bucureşti

Cei mai numeroşi vizitatori au fost din familiile Lupu.

Ziua Mondială a Animalelor a fost sărbătorită prima dată în 1931. Reprezentanţii Muzeului de Istorie Naturală din Capitală speră că prin astfel de evenimente se popularizează ideea protejării animalelor pe cale de dispariţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri