Cel mai frumos adolescent din lume vine din Moldova

Data publicării:
fotomodel botosani

Acestea sunt momentele care i-au schimbat viața lui Bogdan. Elev în clasa a XI-a la un liceu din Botoșani, era până acum o lună un simplu adolescent. S-a înscris fără mari speranțe la o preselecție pentru fotomodele, organizată în orașul lui. După acel moment, destinul i-a zâmbit. În scurt timp a ajuns în marea finală de la Barcelona unde calitățile lui l-au făcut să fie primul dintre concurenții veniți din 40 de țări ale lumii.

„Abia așteptam să ajung în Barcelona. Sunt foarte mândru de asta și sper că am făcut țara mândră”, spune Bogdan Bidașcă.

Criticii de modă îl admiră. Spun că este pur și simplu perfect: 17 ani, un metru și 85 de centimetri înălțime și aproape 65 de kilograme. Ideal pentru un fotomodel de succes. Este partea frumoasă a meseriei. Celaltă: „Este greu pentru că trebuie să te menții în formă, să ai un regim anume de mâncare, să nu te îngrași, să nu slăbești prea tare că trebuie să anunți”.

Finala mondială din Barcelona i-a deschis poarta spre un viitor strălucit.

„Vezi foarte multe locuri frumoase, în străinătate, cunoști oameni noi, porți haine de firmă. Ce-i mai frumos de atât?”, spune el

Bogdan este conștient acum că viața lui s-a schimbat. Știe și că trebuie să nu facă pași greșiți, pentru că în lumea modei, tentanțiile sunt multe, iar derapajele de orice fel aruncă modelele de pe scenă pentru totdeauna.

„Acum sunt cine sunt. Am câștigat un nume mare în modeling. E prima oară când România a participat la Fresh Faces și l-a și câștigat. Sunt văzut altfel de mai multă lume. Și rău și bine dar mai mult bine. Mulți mă admiră acum”, admite Bogdan Bidașcă.

Bogdan nu este amețit de succesul lui. Vrea să termine liceul, înainte să înceapă cariera în modă. Dar cand priveste spre viitor se vede un fotomodel celebru, iar idolul lui este David Beckham.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri