Cele mai aşteptate filme ale anului 2014. Supereroii vor umple micile şi marile ecrane

Data publicării:
xmen2

Printre cele mai aşteptate pelicule ale anului 2014 este "Uimitorul Spiderman 2", continuare a peliculei din 2012, în care eroul Peter Parker va învinge în lupta cu o gigantică şopârlă. De data aceasta, eroul metropolei new-yorkeze are de înfruntat doi adversari redutabili: Electro, personaj căruia îi dă viaţă actorul Jamie Foxx, şi Rhino, interpretat Paul Giamatti. Pelicula va fi lansată la începutul lunii mai.

Tot în aceeaşi luna va avea loc încă o lansare mult aşteptată. Este vorba de celebra serie X-Men. Intitulat "Zile dintr-un viitor trecut", pelicula îi readună pe eroii mutanţi care şi-au făcut prima dată apariţia în benzile desenate. Astfel, Patrick Stewart revine în rolul profesorului Charles Xavier, Jennifer Lawrence în rolul lui Mystyque, Michael Fassbender în rolul lui Magneto şi, desigur, Hugh Jackman în rolul lui Wolverine. Acesta din urmă este trimis în trecut pentru a împiedica un eveniment ce poate duce la distrugerea nu numai a omenirii, ci şi a mutanţilor.

După o pauză de 26 de ani, celebrul Robocop, poliţistul din Detroit, jumătate om - jumătate robot, revine în centrul atenţiei. Pelicula reia intriga filmului din 1987, care a avut un succes uriaş la public, al cărui personaj principal este ofiţerul Alex Murphy. Acesta cade la datorie în urma unei altercaţii cu câţiva infractori şi ajunge să fie folosit drept cobai pentru un nou experiment pus la cale de compania OmniCop. Oamenii de ştiinţă nu-şi dau seama însă că în Robocop se regăseşte o parte din Alex Murphy.

Începutul anului va aduce în centrul atenţiei nu numai istorii dintr-un viitor îndepărtat, ci şi unele dintr-un trecut plin de glorie. Continuare a peliculei "Cei 300", concentrată pe jertfa spartanilor la Termopile în faţa armatelor persane, "Ascensiunea unui imperiu" îl are ca protagonist pe generalul Themistocles, conducătorul armatelor greceşti în faţa perşilor.

Nu în ultimul rând, din tărâmul ficţiunii revine ultima parte din trilogia The Hobbit. În "There and Back Again" vom afla care va fi soarta grupului de pitici, conduşi de Thorin şi ghidaţi de Gandalf, ce se împotrivesc dragonului Smaug şi a forţelor întunericului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri