Cine ar câștiga într-o luptă Wonder Woman vs. Thor? Răspunsul lui Chris Hemsworth

Data actualizării: Data publicării:
thor

Întrebat de Gal Gadot dacă Wonder Woman ar ieși învingătoare într-o luptă cu Thor, actorul Chris Hemsworth a răspuns, galant, că zeul din mitologia nordică pe care îl interpretează nu este pe potriva super eroinei de benzi desenate, relatează people.com.

thor
Foto: Facebook


În contextul în care filmul despre începuturile super eroinei a spart recordurile de box-office în acest weekend, Gal Gadot i-a aruncat mănușa starului din "Thor", Chris Hemsworth, provocându-l la o luptă și afirmând, cu încredere, că ea ar câștiga. 

Într-o scurtă înregistrare video postată pe Twitter vineri de Katie Couric, Gadot, în vârstă de 32 de ani, își arată aroganța de super eroină, scrie people.com. 

"Sunt întrebată, cine ar câștiga? Wonder Woman sau Thor? Cred că Wonder Woman. Tu nu, Chris?", a spus actrița israeliană cu un zâmbet pe buze. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nu i-a trebuit mult timp lui Hemsworth să răspundă și să confirme cele afirmate de actriță. "Cred că /ea/ i-ar tăbăci fundul" lui Thor, a scris el sâmbătă pe Twitter, citat de Agerpres.

Mai târziu în aceeași seară Gal Gadot i-a mulțumit pentru răspuns și a sugerat că i-ar plăcea să verifice teoria.

"Am știut mereu că ești un tip deștept. Dar cred că ar merita o luptă. Ar trebui ca lumile noastre să intre în coliziune?", a întrebat ea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri