Discurs stânjenitor la nunta Pippei Middleton. Cavalerul de onoare ar fi asemănat mireasa cu un câine

Data actualizării: Data publicării:
Wedding Of Pippa Middleton and James Matthews
Foto: Gulliver/Getty Images

Un discurs ținut de cavalerul de onoare al lui James Matthews la nunta acestuia cu Pippa Middleton ar fi stârnit o tăcere stânjenită din partea invitaților, care nu au apreciat deloc glumele cu care tânărul a încercat să "destindă atmosfera", relatează The Telegraph.

Wedding Of Pippa Middleton and James Matthews
Foto: Gulliver/Getty Images

Justin Johannsen, un prieten vechi al lui Matthews, și-a început discursul de la petrecerea de nuntă cu mulțumiri adresate invitaților veniți de departe, apoi cu câteva povești legate de prietenia lui cu mirele.

Când a venit timpul să vorbească despre mireasă, Johannsen a gafat cu câteva comentarii de prost gust, care i-au pus pe invitați într-o postură stânjenitoare. "Acum, despre iubirea vieții lui James: e frumoasă, plină de energie, loială, vorbește frumos, vine la comandă, are un posterior grozav. Dar am vorbit destul despre câinele lui James, Rafa. Sunt aici să vorbesc despre Pippa", ar fi spus cavalerul de onoare.

Pippa Middleton, devenită celebră după apariția fermecătoare pe care a avut-o în urmă cu șase ani la nunta surorii sale, Kate, cu prințul William, a pășit sâmbătă la brațul tatălui său în fața altarului bisericii St Mark's din Englefield (la vest de Londra), pentru a se căsători cu milionarul James Matthews, transmit AFP și Reuters.

Frumoasa Pippa, 33 de ani, a purtat o rochie de mireasă tradițională, din dantelă albă, cu decolteu în spate, în formă de inimă, creație a britanicului Giles Deacon. Ea a sosit la biserică alături de tatăl său, la bordul unui bolid Jaguar decapotabil din 1951. Pippa a fost așteptată de logodnicul James Matthews, un finanțator bogat, fost pilot de curse profesionist și moștenitor al titlului scoțian Laird de Glen Affric. Cei doi s-au logodit 17 iulie 2016.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri