Concertele anului în România

Data publicării:
07012013 20concerte-42352

La mijloc de ianuarie, între 15 si 19, „Baletul pe gheață din Sank Petersburg" alunecă printre spectacole, în România. Când la Timișoara, când la Cluj-Napoca, la Sibiu și, desigur, la București.

Pentru începutul de februarie se schimbă registrul. Slash, fostul chitarist al trupei Guns N Roses își anunță venirea în București într-un concert, pe 5 februarie, la Sala Palatului. Și tot în februarie, personajele Disney dau petrecere în Capitală, de pe 13 până pe 17.

La început de lună, pe 2 martie, trupa Smokie vine să împartă primele mărțișoare la Sala Palatului. Apoi, la revedere Vaya con Dios! Trupa vine să își ia la revedere de la publicul din România. Pe 13, la Cluj, și pe 15 martie la București, Vaya con Dios va susține cele două concerte din turneul de adio. Și luna se termină tot cu muzică bună.

Pianistul Richard Clayderman concertează pe 26 martie, la Sala Palatului

Aprile începe cu multă energie, "Sensation : Source of Life", se conectează la București, pe 6 aprilie, la Romexpo.

În luna mai este concert Depeche Mode. Trupa vine pentru a doua oară în România, dar, cu siguranță, va umple Arena Națională, pe data de 15. Pentru cei mai romantici avem muzică aleasă: la Romexpo, va cânta pe 26 mai Andreea Bocelli.

Vara începe cu muzică în aer liber. În iunie și iulie ne pregătim pentru festivaluri : OST Fest, 7-9 iunie, și BestFest, 5-7 iulie. Fiecare dintre cele două vine cu un „line up" spectaculos. Dar, peste toate acestea, vin nemții. Rammstein revine în București pe 27-28 iulie, pentru festivalul Rock the City de la Romexpo. Prin atât rock, decibeli și dat din cap se strecoară concertul de pe 23 iunie al Patriciei Kaas de la Sala Palatului.

Luna august aduce unul dintre cele mai bune și spectaculoase concerte din lume. Roger Waters vine în Piața Constituției, chiar lângă Casa Poporului, pe 28 august, cu spectacolul The Wall. Albumul a fost dedicat de Pink Floyd căderii comunismului.

Undeva prin septembrie, între 5 și 8, Cirque de Soleil revine în București cu un alt spectacol vesel, numit simplu: Allegria.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri