Concertele lunii august în Bucureşti: Joe Cocker, Roger Waters şi Summer Well

Data publicării:
joe-cocker

Joe Cocker, care, deşi a mai vizitat România, este nerăbdător să ajungă din nou în Capitală - potrivit unui comunicat remis de organizatorii show-ului, va susţine un concert pe 4 august la Sala Palatului.

Concertul artistului face parte din turneul de promovare a noului său album Fire It Up”. Pe lângă piese de pe noul album, fanii vor putea asculta şi hituri precum „You Can Leave Your Hat On”, „Unchain My Heart”,N'oubliez Jamais”, „Ain't No Sunshine” şi „Up Where We Belong”. Bilete pentru acest concert se găsesc la Sala Palatului, magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Inmedio, Orange, Germanos, librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Muzica, Palatul Naţional al Copiilor şi staţia de metrou Unirii 1, dar şi pe biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro şi eventim.ro. Preţul biletelor variază între 135 de lei şi 750 de lei (VIP), în funcţie de categoria de loc.

O altă legendă a muzicii mondiale care va concerta la Bucureşti în august este Roger Waters. Concertul lui Roger Waters de pe 28 august, din Piaţa Constituţiei, reprezintă ocazia unică de a vedea la Bucureşti superproducţia inspirată de unul dintre cele mai emblematice albume din istoria muzicii, „The Wall” al trupei Pink Floyd.

Considerat o adevărată capodoperă, show-ul pus în scenă de fondatorul uneia dintre cele mai iubite trupe rock este combinaţia perfectă de muzică live, proiecţii impresionante, efecte vizuale uimitoare şi decoruri grandioase, toate reunite într-o construcţie colosală, concepută sub forma celebrului „The Wall”. Biletele pentru show-ul „The Wall” al muzicianului Roger Waters au preţuri cuprinse între 135 de lei şi 950 de lei.

Tot în august, pentru prima dată un membru al „clanului” muzical Marley vine în România, la cea de-a treia ediţie Reggae Nights. Pe 18 august, la Arenele Romane va concerta Julian Marley, fiul legendei muzicii reggae Bob Marley, un respectat muzician de roots-reggae, producător şi filantrop, nominalizat la premiile Grammy. Biletele pentru concertul lui Julian Marley pot fi achiziţionate online de pe www.myticket.ro, www.bilete.ro şi www.biletoo.ro, la preţul de 45 de lei.

Suede şi The XX se numără printre trupele care vor cânta la Festivalul Summer Well, care se va desfăşura pe 10 şi 11 august, la domeniul Ştirbey. Lor li se alătură The Vaccines, The Courteeners, The 1975, AlunaGeorge, Eugene McGuinness, Everything Everything, Spector şi The Family Rain.

Abonamentele valabile pentru ambele zile de festival pot fi achiziţionate din reţeaua Orange Shop şi online, de pe www.easytickets.ro, la preţurile de 149 de lei, până pe 9 august, şi 169 de lei în zilele de festival (numai de la intrarea în spaţiul evenimentului).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri