Concertul Jason Mraz la București, sold-out în 48 de ore

Data publicării:
Jason Mraz Performs On NBC's "Today"
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Jason Mraz, artistul care a cucerit întreaga lume cu ritmurile de folk-pop, va concerta pentru prima dată în România pe 11 martie, la Sala Radio, în cadrul unui show acustic special, sub conceptul „An evening with Jason Mraz and his guitar”. Show-ul său a fost sold-out în 48 de ore de la anunțarea acestuia, potrivit unui comunicat Pure Indie Entertainment.

Jason Mraz Performs On NBC's "Today"
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Concertul acustic de la Sala Radio se va desfășura cu sala închisă. Accesul pentru public se va face începând cu ora 19.00, prin Strada General Berthelot, nr. 60-64, urmând ca show-ul să înceapă la ora 20.00.

Recitalul lui Jason Mraz de la București face parte dintr-un turneu solo, în care spectacolele au loc în săli de concerte mai mici și mai intime, astfel încât fanii să se bucure de o seară cu adevărat specială în compania lui Jason Mraz. Pe harta turneului se află și Reykjavik, Vilnius, Tallinn, Varșovia, Budapesta, Viena și Praga.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mraz și-a început cariera cântând în cafenelele din San Diego și a devenit cunoscut pentru mesajele pozitive și încărcate de emoție, pentru cântările live pline de viață, dar și pentru eforturile sale constante de a transforma lumea din jur într-un loc mai bun. Artistul american s-a remarcat cu hituri precut „I’m Yours” și „I Won’t Give Up”, a primit 6 nominalizări și 2 premii Grammy, a câștigat premiile Teen Choice și People’s Choice.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri