Crăciun ca de Paște în Poiana Brașov

Data publicării:
craciun poiana brasov

Zăpădă din plin pe pârtia din Poiana Braşov. Așa arăta peisajul anul trecut. Acum, omătul este doar în amintirea turiştilor, care au ieşit la plimbare cu ATV-ul pe culmile Carpaţilor. Pare mai degrabă primăvară. În lipsa zăpezii, vizitatorii sunt nevoiţi să îşi refacă planurile.

Plimbări ici colo, restaurant, vin fiert.

Ce putem să facem decât să ne plimbăm, să admirăm”, spun turiștii.

Cei care şi -au adus totuşi schiurile au urcat cât mai sus pe Postăvaru.

Cred că e mult mai frumos pe iarbă. V-aţi mai dat până acum? Nu, e prima dată pentru anul ăsta, sărbătorim Paştele.

Saună, avem bazin, facem de toate”, spun oamenii care așteptau un Crăciun cu zăpadă.

Gazdele au sperat până în ultima clipă că iarna le va aduce profit. În zadar însă. Tot arsenalul de vară le e de folos...

Gabriel Roşca, administrator hotel Poiana Braşov: Avem saune, piscine, saună uscată, saună umedă, de altfel avem un loc de joacă interior pentru copii amenajat cu tot felul de jucării.

Vacanţa turiştilor ar fi fost mai puţin plictisitoare dacă primăria termina de construit baza de distracţie la care tot lucrează de doi ani.

Aici va funcţiona un club de bowling, un perete de escaladă, o sală de minigolf şi locuri de joacă pentru copii. În afara centrului vor fi piste de skateboard și de biciclete. Deocamdată turiştii doar admiră şantierul, pentu că investiţia de peste două milioane de lei nu e gata”, transmite corespondentul Digi24 Ruxandra Morar.

Marius Mihulin, director executiv Asociaţia de turism Poiana Braşov: În Poiană avem şi investiţii de peste 25 milioane de euro din partea sectorului privat derdeluş pentru săniuş şi tubing din păcate nefiind zăpadă, la acest moment sunt închise.

Dacă lucrurile ar fi mers bine, turiştii ar fi putut juca golf încă de acum doi ani la Poiana Braşov în lipsa zăpezii.

Dezvoltatorii au vrut să construiască aici cel mai mai mare teren de golf din România. Însă criza imobiliară a făcut ca firma care trebuia să se ocupe de proiect să înregistreze datorii de 86 milioane de euro şi apoi a intrat în insolvenţă”, transmite corespondentul Digi24 Ruxandra Morar.

În acest moment, singurul sport de sezon care poate fi făcut la Poiana Braşov este patinajul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri