Crăciun în costum de baie

Data publicării:
baile felix

Oameni în costume de baie, gimnastică în bazin, petrecere cu spumă sau aqua zumba. Decor de vară în mijlocul iernii. Turiştii de la Băile Felix nu simt lipsa zăpezii.

Mi-a plăcut prezentarea foarte mult şi e deosebit şi merită.

Super, extraordinar, foarte frumos, special, chiar deosebit!”, spun turiștii.

Preţurile rezonabile au fost un alt argument pentru care mulţi turişti au venit în staţiunea aflată în apropiere de Oradea. Cazarea şi masa timp de trei zile costă în jur de 700 de lei de persoană.

„Extraordinar, e prima dată, e foarte frumos!”, spun cei veniți în vacanță.

Dumitru Fekete, directorul unui hotel din Băile Felix: Cina festivă cu colinde tradiționale, program special de Crăciun plus invitați de la Cluj, un grup de tenori care va cânta colinde tradiționale.

Turişti mai mulţi decât în anii trecuţi au fost şi la Sovata.

Ioan Bunea, turist: Păcat ca nu este zăpadă, în rest totul la superlativ. Multă relaxare, apoi poți să îți reîncepi activitatea de zi cu zi.

Dacă pentru copii distracția pricipala a fost balaceala in jacuzzi si in piscinele cu apă dulce, adulții au înotat în bazinele cu apă sărată adusa chiar din lacul Ursu. De asemenea, s-au relaxat in baia Kneipp sau la saună suedeză.

Laszlo Katona, manager centru SPA: Kneipp cald și Kneipp rece. Trebuie să treci prin cel rece și începe circulația sângelui să se miște în organism mai bine.

Hotelierii spun că nu au mai avut niciodată atât de mulţi turişti de Crăciun.

Erik Szoboszlai, director de vânzări hotel: În acest moment avem cam 50% grad de ocupare care va crește zi de zi incepand de astazi, iar de Revelion avem 100%. Față de anul trecut avem cam cu 10% mai mulţi turiști.

La hotelurile cu piscină din Sovata, preţurile pentru pachetele de Crăciun cu trei nopţi de cazare au pornit de la 850 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri