Descoperă România sălbatică – proiectul a doi români pasionați de fotografie

Data publicării:
collage-3

Iată că a venit momentul să lansăm un proiect la care lucrăm cu drag de aproape doi ani, un serial documentar despre natură, călătorie și fotografie. Vă invit să vedeți pentru moment un trailer, primul episod fiind disponibil în aprilie. Îl lansăm atunci pentru că vrem să facem concurență la Game of Thrones :). Aștept părerea vostră și nu uitați să dați mai departe. Enjoy!O să auziți în curând mai multe despre NTD și ce am mai pregătit împreună cu Cosmin Dumitrache pentru voi.PS: Nu uitați că trebuie urmărit în HD, așa că activați butonul de rigoare din player.

Posted by Dan Dinu on Thursday, March 10, 2016

„Filmul prezintă natura și zonele sălbatice ale României într-un mod inedit. Dorim să promovăm cât mai mult frumusețile țării și vrem să-l facem cât mai cunoscut pentru a putea fi vizionat de un public cât mai larg”, spune Cosmin Dumitrache.

El s-a ocupat de imagine și editare, iar colegul său, Dan Dinu, este prezentator și fotograf. Cei doi au suportat toate cheltuielile, dar speră să atragă și investitori.

Filmul este structurat în episoade de câte 25 minute, iar primul episod urmează să fie lansat în aprilie.

Până acum au fost filmate șase episoade: Rezervația de la Reci, Delta Dunării, Munții Bucegi, Munții Apuseni, Munții Ciucaș și Munții Ceahlău. Urmează ca anul acesta să fie filmate încă șase episoade.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri