DIGIMATINAL | Skoda Superb, de la 21.300 euro

Data publicării:
skoda superb - internet - 9 iulie

Noua generație Skoda Superb a fost prezentatã oficial în februarie, iar începând din această lună se comercializează și la noi. Prețul de pornire al automobilului este de 21.300 de euro, cu toate taxele incluse și poate ajunge la 39.000 de euro.

Constructorul ceh a pregătit pentru viitorii clienți ai modelului Superb, patru niveluri de echipare - Active, Ambition, Style și Laurin&Klement. De pe versiunea de intrare în gamă, Active, nu lipsesc farurile cu tehnologie LED, asistentul la plecarea din rampã sau monitorizarea presiunii în pneuri. La acestea se adaugă aerul condiționat, sistemul multimedia cu ecran color de cinci inci și sistemul Start/Stop.

Motorizãrile oferite sunt pentru toate gusturile. Cele pe benzinã includ un propulsor de 1,4 litri de 125 sau 150 de cai-putere, un altul de 1,8 litri de 180 de cai-putere și un motor de doi litri cu douã versiuni de putere - 220, respectiv 280 de cai-putere. Fanii motoarelor dieselor pot alege dintre un propulsor de 1,6 litri care produce 120 de cai-putere, sau unul de doi litri care livreazã 150 sau 190 de cai-putere.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri