Dimineaţă tonică la DigiFM. Andreea Raicu, la "Prima Ediţie"

Data actualizării: Data publicării:
raicu

Andreea Raicu a fost prezentă la "Prima Ediţie" unde a vorbit despre Jurnalul "Trăieşte Frumos", lansat în urmă cu câteva luni. Vedeta este convinsă că le va schima viaţa celor care îl vor avea. Andreea Raicu a intrat şi în jocul matinalilor: a răspuns unor întrebări provocatoare.

Cătălin Striblea, realizator DigiFM: „Andreea e foarte tonică şi are o grămadă de energie şi mă bucur că a venit aici să aducem foarte mulţi oameni deştepţi şi frumoşi, care să comunice, să vorbească cu lumea.”

Vedeta a vorbit despre Jurnalul "Trăieşte Frumos", un caiet special în care utilizatorii trebuie să răspundă la o serie întrebări pentru a-şi evalua activitatea zilnică.

Andreea Raicu: „Din cauza ritmului alert în care trăim ajungem să trăim cumva pe pilot automat şi să nu mai fim conştienţi de ce e important pentru noi cum ne simţim şi asta cumva ne aduce într-o stare plină de frustrări şi nervi şi agitaţie.”

Marţi, la matinalul DigiFM va fi invitat regizorul Igor Colibeanski.

Cătălin Striblea, realizator DigiFM: „Cel care a reuşit să facă din cinematografia moldoveană un lucru foarte important şi mai ales filmele sale de pe internet, micile sale filme, acelea de şase-şapte minute au devenit virale văzute de milioane de oameni.”

"Prima Ediţie" cu Bogdan Miu şi Cătălin Striblea poate fi acultată zilnic de luni până vineri de la ora 6.30 până la 10 pe DigiFM.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri