Dream Theater va susţine două concerte în România

Data actualizării: Data publicării:
dream-theater

Formaţia progressive rock Dream Theater va susţine, în luna mai, două concerte în România, la Cluj-Napoca şi Bucureşti, pentru a marca 25 de ani de la lansarea albumului “Images and Words”, cel de-al doilea al trupei.

dream-theater

Evenimentele, care fac parte din turneul ”Images, Words & Beyond”, vor avea loc pe 19 mai, în Sala Polivalentă de la Cluj-Napoca, şi pe 20 mai, la Arenele Romane din Bucureşti, potrivit News.ro.

Biletele pentru cele două concerte au fost puse în vânzare. Ele costă 225 de lei şi sunt împărţite, pentru început, în două categorii - primele 1.000 de tichete permit accesul cu 30 de minute mai devreme în spaţiul evenimentului. Odată cu achiziţionarea unui astfel de bilet va fi oferit şi un ecuson special creat pentru a marca aniversarea a “Images and Words”. 

Următoarele 1.000 de bilete, Golden Dream Tickets, vin cu ecusonul “Images and Words”. Mai multe informaţii despre bilete vor fi transmise în curând, transmit organizatorii, Phoenix Entertainment.

Dream Theater a fost înfiinţată în 1985, în Boston, de John Petrucci, John Myung şi Mike Portnoy (toboşar care a părăsit grupul în 2010). Formaţia a cunoscut mai multe schimbări de formulă, în prezent fiind alcătuită din: John Petrucci (chitară), John Myung (bas), James LaBrie (voce), Jordan Rudess (clape) şi Mike Mangini (tobe). Dream Theater a debutat cu albumul ”When Dream and Day Unite” (1989), urmat de alte 12 albume de studio. ”Images and Words” (1992) este primul album cu James LaBrie în rol de solist. Discul este considerat cel mai comercial produs al trupei, cu piese precum ”Pull Me Under” şi ”Another Day” ajunse în topurile de specialitate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri